10 motive pentru a avea un aspirator robot.

cu Niciun comentariu
  1. Atacă praful?

Oamenii de știință au descoperit în praful obișnuit peste 2000 de specii de ciuperci de mucegai, 7000 de specii de bacterii și 45 de substanțe chimice din diferite clase. Praful irită ochii, provoacă tuse, crește simptomele astmatice, a bolilor pulmonare obstructive cronice și altor boli.

Pentru a lupta cu parful aspiratorul robot e o soluție perfectă, el nu obosește și poate face ordine zilnic, iar praful ca prin minune v-a dispărea.

  1. Ai timp pentru tine?

15 minute pentru a spăla podeaua, 10 minute pentru a aspira covorul – acest timp poate fi dedicat pentru o ocupație mult mai plăcută ție. Robotul va face totul pentru tine și confortul tău.

  1. Curățați des covoarele?

Pentru a curăța covorul bine, nu este suficient doar să scoateți praful din el. Părul, resturile alimentare, blana animalelor – toate acestea sunt ascunse în fibrele covorului și necesită o curățare mai profundă. Dar dacă ai aspirator robot, aceste dificutăți dispar, deoarece el curăță în profunzime.

  1. S-au jucat copii?

Vă uitați la un film cu întreaga familie, mîncați chipsuri și cineva răstoarnă întreaga farfurie pe podea. Farîmituri mici pe tot covorul, filmul este întrerupt, iar tu te tîrăști pe podea cu o perie, blestemînd totul. Ți-e cunoscut scenariul? Nu dispera, pornește robotul și priviți fimul în continuare.

  1. Cîrpa sau robotul?

Există o opinie că un aspirator robot este doar un moft și nu poate fi mai bun ca cîrpa verificată în timp. Însă, aspiratoarele vă garantează o calitate înaltă a curățeniei efectuate, el șterge resturile mici și părul de animale mult mai bine decît o cîrpă umedă care pur și simplu le întinde pe podea. Datorită periilor tot gunoiul se strînge de pe podea și se colectează într-un recipient ermetic.

  1. Ce e sub canapea?

Sub canapele și dulapuri se acumulează mai mult praf decât în ​​spații deschise. Robotul aspirator face față acestui praf ascuns. Pentru o astfel de activitate, trebuie să alegeți un robot cu dimensiuni mici. De obicei aspiratoarele robotizate au înaltimea în limitele 8-10 centimetri. Cînd trebuie să ajungă sub dulap și să nu se blocheze acolo, fiecare centimetru este important.

  1. Mobila tot e importanta

Picioarele și colțurile mobilei suferă adesea în timpul curățeniei: ele pot fi atinse de tubul aspiratorului sau pot fi deteriorate de apă. Însă, robotul aspirator e foarte atent cu mobilierul tău. Senzorii îl ajută să treca atent pe lîngă mobilier făra a-l atinge.

  1. Pisica ta se plictisește?

Aspiratorul robot nu vă va afecta animalul domestic, chiar dacă a adormit pe podea în mijlocul camerei, el îl va ocoli atent. Dar robotul s-ar putea să-i diversifice timpul liber, fiind o disctracție foarte interesantă.

  1. Iarăși de făcut ordine?

Probabil principalul avantaj al aspiratorului robot este că sunteți scutită de a face ordine, iar apartamentul dvs. nu se inundă cu praf. Aspiratorul robot face ordnice atunci când sunteți la serviciu, când lipsiți tot weekendul sau faceți o călătorie mai indelungată, când nu aveți chef sau sunteți extenuați astfel încât nu vă puteți gândiți la curățenie.

Ați venit de la muncă, ați apăsat butonul – robotul a început să curățe și puteți să vă odihniți. Roboții funcționează aproape în tăcere și nu vă împiedică să vă uitați la televizor sau să vă relaxați.

  1. Vreți să posedați un slujitor-robot?

Majoritatea oamenilor se gândesc la aspiratorul robot, considerând-ul o jucărie scumpă. Acum cinci ani, roboții costau cu adevărat scump, dar acum situația sa schimbat. Datorită concurenței mari, noii roboți cu capacități tehnice mult mai performante au devenit mai accesibili.

10 причин завести Робот Пылесос

Deci … aspiratorul robot Mamibot PreVac 650 se potrivește acestor 10 criterii, este ideal pentru casa dvs. și costă doar 5790 lei. Acesta vă va economisi timp și nu va provoca griji suplimentare. Comandați un aspirator prin intermediul canalelor oficiale de vânzări pentru a beneficia de garanție legală.

Puteți să comandați un robot aspirator Mamibot PreVac 650 în Moldova la www.mamibot.md sau www.ebag.md. Dealerul oficial al companiei MAMIBOT din Moldova este compania EbagShop SRL.

Lasa un raspuns