Cum să alegi un aspirator robot potrivit?

cu Niciun comentariu

Un aspirator robot, chiar dacă nu este cel mai necesar lucru în casa ta, va fi, cu siguranță, unul foarte util. Să nu te sperie inovațiile – cu binele te obișnuiești foarte repede și într-un moment dat vei înțelege că fără acest gadget inteligent nu-ţi mai poți organiza traiul.

Робот-уборщик MAMIBOT PreVac 650
Aspiratorul și mopul robotic MAMIBOT PreVac 650

 

Aspiratorul și mopul robotic Mamibot PreVac 650 este un “asistent” electronic, care te scutește de treburile casnice – aspirarea și spălarea pardoselii, de asemenea, îți economisește în mod semnificativ timpul și energia. Pentru ca robotul să efectueze curățenie de înaltă calitate în casa ta, este necesar să existe cât mai puține obstacole pe podea, care ar împiedica deplasarea liberă a robotului prin locuință. Dacă este posibil, trebuie să ascundeți sau să ridicați toate firele și cablurile, să îndepărtați lucrurile împrăștiate (în caz contrar, va trebui să le scoateți din sacul de praf al robotului).

Majoritatea persoanelor care caută aspiratoare robot, ieftine și bune, țin cont de trei aspecte esențiale: timpul de funcționare, timpul de încărcare și tipurile de curățare. Aspiratorul robot PreVac 650 de la compania Mamibot are încorporată o baterie puternică și are posibilitatea de funcționare autonomă timp de 2 ore (curățarea până la 90 m2). Un plus semnificativ ar fi prezența periilor laterale sau frontale, elemente ce permit aspirarea impurităților din zonele greu accesibile, dar și a celor problematice cum ar fi părul de animale. PreVac 650 de la compania Mamibot dispune de toate aceste avantaje, care îl fac un aspirator robot perfect.

O caracteristică importantă este posibilitatea de programare a procesului de igienizare, aspiratorul PreVac 650 fiind astfel capabil să își facă treaba foarte bine, chiar și fără supraveghere. MAMIBOT PreVac 650 poate fi configurat cu ușurință la un program de curățare zilnică, care va fi respectat cu “responsabilitate”. PreVac 650 de la MAMIBOT este dotat cu opțiunea de andocare automată, cea care asigură încărcarea automată a dispozitivului. Aspiratorul poate întrerupe procesul de curățare când se epuizează energia pentru a se reîncărca, reluându-și ulterior sarcinile programate. Când reveniți acasă, veți găsi casa curată.

În Moldova puteți comanda aspiratorul robot MAMIBOT PREVAC 650 pe pagina web www.mamibot.md sau www.ebag.md. Dealer oficial MAMIBOT în Republica Moldova–compania EbagShop SRL.

Lasa un raspuns