Ți-am găsit cadoul perfect și pentru tine are 10% discount!

cu Niciun comentariu

Începe noul an cu achiziții de folos, la un preț avantajos.

Te asteptam, în perioada 24.01.2019 – 27.01.2019 in CC „Sun City” cu o oferta speciala pentru produsele Mamibot.md si Ebag.md.
Sa fim seriosi, care gospodina nu-si doreste un aspirator care sa-i faca curat in casa, un robot care sa spele geamurile de sinestatator, un mop electric care va lustrui tot felul de pardosele, fara mult efort? www.mamibot.md iti ofera solutia:
Aspirator și mop robotic Mamibot PreVac 650
Ne indoim ca o familie tipica face curat in casa mai des de odata la o saptamana, de aceea un robot PreVac 650 de la Mamibot se poate dovedi mai harnic, cu rezultate mai bune in timp decat cineva satul de dat cu aspiratorul. Tot ce trebuie sa faceti este sa programati aspiratorul sa curete mai des podelele.

Robot pentru curățarea ferestrelor Mamibot W120
Curatarea geamurilor si a altor suprafete este mai usoara ca oricand prin intermediul robotului Mamibot W120. Poate ajunge chiar și în cele mai greu accesibile locuri, fără a fi nevoie ca tu să faci absolut nimic.


Mop multifuncțional MAMIBOT MOPA 580
Mopul multifuncțional Mamibot Mopa 580 curăță rapid, lustruiește profesional, menține podelele din casă ca și noi pentru o perioadă foarte lungă.


Dacă vrei să te bucuri și tu de curățenie zilnică fără efort, sau vrei să îi faci viața mai ușoară cuiva drag, folosește oferta din voucherul de mai jos pentru a beneficia de produse de la www.MAMIBOT.md cu un discount special pentru tine! Oferta este valabila pentru toate produsele Mamibot si Ebag.md achizitionate în CC „Sun City” — Puskin, 32.

 

Lasa un raspuns