Un robot care spală ferestrele? Există!

cu Niciun comentariu

Să fim sinceri, curăţatul ferestrelor nu este activitatea preferată a gospodinelor. Astfel, pentru a uşura munca casnică, putem apela cu încredere la un prieten de nădejde, pe care îl găsim în robotul pentru curăţarea ferestrelor, cum ar fi Mamibot W120 sau Mamibot W110-T, robotul care asigură curăţenia impecabilă a ferestrelor.

Mamibot W120
Mamibot W120

 

Aparatul electrocasnic minune reuşeşte să curăţe porţiunile greu accesibile, este dotat cu un sistem automat de curăţare, care funcţionează în cîteva etape şi are avantajul ca poate fi utilizat pe mai multe tipuri de sticlă. Cu ajutorul telecomenzii robotul poate fi direcţionat, astfel încît să cureţe exact în locurile dorite.

Iată cîteva motive pentru care consideram că se merită să investiţi banii într-un robot de curățat ferestre:

  • poate ajunge chiar și în cele mai greu accesibile locuri;
  • funcționează chiar fiind conectat la priză, cea ce asta înseamnă că nu ai de ce să-ți faci griji în privința bateriei;
  • poate fi controlat prin intermediul unei telecomenzi în timp ce tu stai comod întins în canapea și urmărești filmul preferat sau te distezi cu familia;
  • poate curăța podeaua, masa, dar și pereții.

Mic, silențios și foarte eficient, robotul inteligent este ideal pentru curățarea suprafețelor din sticlă! Mamibot W120 si W110-T vă garanteza curățare inteligentă și eficientă a ferestrelor sau oglinzilor.

În Moldova puteți comanda robotul pentru curăţarea geamurilor, Mamibot W120 sau Mamibot W110-T  pe pagina web www.mamibot.md sau www.ebag.md. Dealer oficial MAMIBOT în Republica Moldova – compania EbagShop SRL.

Lasa un raspuns